Wellington pečenka

. Recept za wellington pečenko Goveji file na ponvi na hitro popečemo iz vseh strani. Odstavimo in pustimo, da se meso ohladi. Čebulo popražimo in dodamo šampinjone, ki smo jih fino sesekljali z paličnikom. Dobro prepražimo, da iz zmesi izpari vsa voda, ko zmes postane lepljiva jo…

Continue Reading

Tatarski biftek

. Recept za tatarski biftek: Vse sestavine dobro sesekljamo z paličnim mešalnikom da dobimo gladko zmes. Dodamo govejem mesu in dobro premešamo z roko. Tatarski biftek oblikujemo na pladenj. Ob tatarcu ponudimo popečen kruh, domače maslo, mlado čebulo in vložene vrtnine. Vabimo vas okusit kvalitetno meso in…

Continue Reading

Ocvirkovica s klobaso

. Recept za ocvirkovico s klobaso V mešanici mlačne vode in mleka raztopimo kvas in sladkor, medtem ko olje in sol zamešamo v moko. Nato vse skupaj zmešamo in gnetemo toliko časa, da testo postane elastično. Postavimo ga v topel prostor (lahko tudi v pečico na 50…

Continue Reading

End of content

No more pages to load

Close Menu
×
×

Cart